FAQ

Hier vindt je de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Deurmatten

Jazeker! Wij leveren enkel maatwerk. Elke hal is anders en daarmee ook de maat van de gewenste mat. Op deze manier hopen wij de deurmatten perfect op de klant af te stemmen.

Elk maatwerk product mag (binnen een bepaalde marge) van de maatvoering afwijken. Daarom kunnen de deurmatten in de lengte en breedte 2.5 cm afwijken van de opgegeven maten. Op zoek naar een exacte maat? Bestel de deurmat iets groter en snijdt de mat zelf op maat.

Vragen over een bepaalde maatvoering en/of design? Happy to help!

De matten zijn circa 8 mm hoog, hierbij zijn onderkant en vezels meegenomen.

Elke deurmat gaat door onze handen. Elk design wordt op de gewenste maat afgestemd. Wij beoordelen bij elke mat hoe het design het beste tot zijn recht komt.

De Hotel Chic collectie blijft nagenoeg identiek aan de foto's op de website. De overige designs worden over het algemeen, samen met de deurmat, iets uitvergroot. Het is mogelijk om een preview op te vragen via de mail of in de opmerking bij jouw bestelling.

De deurmatten zijn gemaakt van het materiaal Polyamide (100% polyamide twisted).

De matten kunnen eenvoudig op maat gesneden worden, door het gebruik van een Stanley mes.

De deurmatten kunnen onderhouden worden met een stofzuiger of een sopje met groene zeep. Deurmatten tot 60x90 cm kunnen in een huishoudelijke
wasmachine op 30 graden gewassen worden.
Deurmatten groter dan 60x90 cm kunnen in een
industriële wasmachine gewassen worden. Gebruik
van wasverzachter en een droger wordt afgeraden. Zet
het toerental op maximaal 800. Voor meer informatie, zie pagina 'handleiding'.

Ontrol de mat en laat het enkele uren op een platte ondergrond rusten. Hierdoor herstelt de mat zich naar haar vlakke vorm.

Twijfel je tussen een design, dan is het is mogelijk om per deurmat een sample aan te vragen. De kosten zijn €5,95,- per sample, dit is inclusief verzendkosten. De kwaliteit van de samples komt, door het snijproces, niet overeen met de kwaliteit van de deurmatten. Bij de samples is er sprake van vezelverlies, bij de deurmatten is dit niet aanwezig.

Wij verwijzen je door naar de pagina 'handleiding'.

Betalen

Betaling is mogelijk via iDeal of Mastercard.

Verzending

De levertijd van de mat is circa 3-4 weken.

De mat wordt rechtstreeks vanaf de producent verzonden. Dit gebeurd met het verzendbedrijf DPD. Op deze manier worden extra kosten, tijd en uitstoot bespaard.

Retourneren

Wij leveren maatwerk, daarom is retourneren niet mogelijk. Om een indruk te krijgen van onze designs ben je welkom op onze website en sociale media. Tevens is het mogelijk om een stalenpakket aan te vragen.