FAQ

Hier vindt je de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Deurmatten

Wij leveren enkel maatwerk. Hierdoor zijn onze deurmatten op de klant afgesteld. Elke hal is anders en daarmee ook de maat van de gewenste mat.

De matten zijn circa 8 mm hoog, hierbij zijn onderkant en vezels meegenomen.

De deurmatten zijn gemaakt van het materiaal Polyamide (100% polyamide twisted).

De matten kunnen eenvoudig op maat gesneden worden, door het gebruik van een Stanley mes.

Elke mat kan, op 30 graden, in de wasmachine worden gewassen. We raden het gebruik van wasverzachter af. Steek de mat niet in de droger, maar laat het drogen op een wasrek.

Ontrol de mat en laat het enkele uren op een platte ondergrond rusten. Hierdoor herstelt de mat zich naar haar vlakke vorm.

Twijfel je tussen een design, dan is het is mogelijk om per deurmat een sample aan te vragen. De kosten zijn €5,95,- per sample, dit is inclusief verzendkosten. De kwaliteit van de samples komt, door het snijproces, niet overeen met de kwaliteit van de deurmatten. Bij de samples is er sprake van vezelverlies, bij de deurmatten is dit niet aanwezig.

Betalen

Betaling is mogelijk via iDeal of Mastercard.

Verzending

De levertijd van de mat is circa 2-3 weken.

De mat wordt rechtstreeks vanaf de producent verzonden. Dit gebeurd met het verzendbedrijf DPD. Op deze manier worden extra kosten, tijd en uitstoot bespaard.

Retourneren

Wij leveren enkel maatwerk, daarom is retourneren niet mogelijk. Om een indruk te krijgen van onze designs ben je welkom op onze website en sociale media. Tevens is het mogelijk om een stalenpakket aan te vragen.